Tiszta levegő. Minden nap.

novaerus levegőtisztító

Szabaduljon meg a levegőben található kórokozóktól
és javítsa a beltéri levegő minőségét
a Novaerus NanoStrike segítségével.
"Professionális felhasználás"

novaerus plazma

A Novaerus NanoStrike® plazmatechnológia a magyar egészségügyi ellátás piacvezető folyamatos levegőfertőtlenítési megoldása.

Professzionális orvostechnikai eszköz a Nemzeti Népegészségügyi Központ által tesztelt és igazolt hatásmechanizmussal, amely forradalmian új védelmet biztosít a kórokozók, allergének és kellemetlen szagok ellen.

Hol használható?

Egészségügyi ellátás

novaerus kórház

Védekezzen a levegőben terjedő baktériumok és vírusok ellen
a Novaerusszal és előzze meg
a kórházi fertőzéseket!

BŐVEBBEN

Irodák és közösségi terek

novaerus munkahely

Szeretne javítani munkájának hatékonyságán? Tegye
kellemesebbé és egészségesebbé munkahelyét a Novaerusszal!

BŐVEBBEN

Gondozó otthonok

novaerus idősek

Gondoskodjon a bentlakók
és a dolgozók egészségéről!
A Novaerusszal megelőzheti
a járványok kialakulását.

BŐVEBBEN

Személyes szolgáltatásokNövelje vendégei egészségügyi biztonság érzetét a fertőzésektől.

BŐVEBBEN


A tisztább levegő egyúttal tisztább kezeket és felületeket is jelent


Egészítse ki a hagyományos higiénés eljárásokat (felületek fertőtlenítése, kézmosás) a beltéri levegő folyamatos tisztításával!

A Novaerus plazma bizonyítottan elpusztítja a levegőben terjedő baktériumokat, vírusokat és penészgomba spórákat és egyúttal semlegesíti a polleneket, poratkákat, kellemetlen szagokat és káros légszennyező anyagokat is.

HOGYAN MŰKÖDIK?

A levegőfertőtlenítés jelentősége

Életünk 80-95%-át beltéri helyiségekben töltjük, ahol naponta több mint 10 m3-nyi levegőt lélegzünk be. A beltéri levegő akár
10-szer szennyezettebb is lehet, mint a kültéri, ugyanis nagymértékben felhalmozódhatnak benne illékony szerves vegyületeket, vírusok, pollenek és különböző mikroorganizmusok: baktériumok és penészgomba spórák. Ezek a szennyező anyagok fertőző betegségeket, asztmát, allergiát, fejfájást és irritációt okozhatnak.

MI VAN A LEVEGŐBEN?


Termékeink

Defend 1050

novaerus 1050

A nagy kiterjedésű, magas fertőzési kockázatú légterek gyors kezelésére kifejlesztett Defend 1050 készülék a szabadalommal védett Novaerus plazmatechnológia és egy háromlépcsős Camfil® szűrőrendszer kombinációjával biztosítja a legmagasabb fokú fertőtlenítést és részecskeszűrést. A szabadon álló kivitelű készülék kerekei segítségével könnyen a kívánt helyszínre mozgatható.

Protect 800

novaerus 800

A folyamatos üzemre tervezett Protect 800 típusú készülék ideális választást jelent közepes méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre. A kétfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású készülék falra rögzítve, asztalra állítva vagy gördíthető állványra helyezve is használható a beltéri levegőminőség javítására.

Protect 200

novaerus 200

A folyamatos üzemre tervezett Protect 200 típusú készülék ideális választást jelent kis méretű helyiségekben fertőzésmegelőzésre és szagmentesítésre. Az egyfokozatú ventilátorral szerelt, szűrőmentes kialakítású, extra csendes működésű készülék falra rögzítve vagy asztalra állítva használható a beltéri levegőminőség javítására.

Bizonyított hatékonyság

99,99%-kal kevesebb BAKTÉRIUM

99,99%-kal kevesebb
VÍRUS

99,85%-kal kevesebb PENÉSZGOMBA

98,6%-kal kevesebb ILLÉKONY SZERVES VEGYÜLET

kevesebb ALLERGÉN

kevesebb
SZAG

Ellenőrzött

A Novaerus több mint 50 laboratóriumi és klinikai vizsgálatban bizonyult hatékonynak a levegőben található vírusokkal, baktériumokkal, penészgomba spórákkal, szerves illékony vegyületekkel (pl. formaldehid és toluol), allergénekkel és szagokkal szemben. Készülékeink fertőzésekkel szembeni hatékonyságát valós körülmények között végzett esettanulmányok is bizonyítják.
novaerus nemzeti

Biztonságos

A Novaerus plazma folyamatosan is biztonságosan használható a betegek és a személyzet környezetében, melyet több tucat független teszt is tanúsít. Orvostechnikai készülékeink nem csak az UL nemzetközi tanúsító szervezet és a Nemzeti Népegészségügyi Központ minősítésével rendelkeznek, de világszerte egészségügyi intézmények százainak bizalmát is élvezik.

SARS-CoV-2 (Covid-19) Csökkentés

A Novaerus Defend 1050-ről kimutatták, hogy 15 perc alatt 99,99%-al csökkentette a MS2 bakteriofágot ami a SASR-COV-2 helyettesítője.


További részletek

Influenza A vírus

A Defend 1050-es készülék hatékonyan távolította el az Influenza A vírust a tesztkamrában lévő levegőből; 20 perc után 99,9 %-os csökkenést ért el maximális teljesítmény mellett.


További részletek

Clostridium difficile spóraszám csökkentés

Az NV 1050 az első 20 percben 99,6%-os bizonyított hatékonysággal távolította el a C. difficile baktériumokat a levegőből.


További részletek

Methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA)

Négy óra alatt a Protect 800-as készülék eltávolította a methicillin-rezisztens Staphylococcus aureus (MRSA) baktérium 99,99 %-át.


További részletek

Escherichia coli morfológiai módosulása DBD plazma hatására

Dielektromos gátkisülés (dielectric barrier discharge DBD) plazmával történő kezelés hatására, a baktérium különböző mértékű fizikai torzuláson ment keresztül, ami a baktérium struktúrájának deformitását eredményezte.


További részletek

Mikrobiológiai tesztelés a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban

A Novaerus NV800 és NV1050 típusú berendezések hatékonyságának valós kórházi körülmények között történő tesztelésére 2019. április és május hónapban került sor a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Infektológiai Intézetének szervezésében.


További részletek

A Staphylococcus epidermidis és az Aspergillus niger sejtkárosodása

A DBD plazma a sejt szerkezetének súlyos méret- és alakváltozását okozza, ami a sejtkomponensek megsemmisítéséhez és végül a sejthalálhoz vezethet.


További részletek

Bioaeroszolok semlegesítése

99.87%-ban semlegesítette a Staphylococcus epidermidis baktériumokat

99.99%-ban semlegesítette az MS2 bakteriofágot, melyet az influenza, norovírus és egyéb patogén vírusok általános vizsgálati helyettesítőjeként alkalmaznak

98.85%-ban semlegesítette Aspergillus niger penészgombát

86.5%-ban semlegesítette a Bacillus subtilis baktérium spórát


További részletek


További Klinikai és Kórházi eredmények


További Szakmai Dokumentációk


Készülékekről mondták

novaerus orvos

Dr. Egerszegi Sándor, Osztályvezető Főorvos, Uzsoki Utca Kórház, Tüdőbelgyógyászat

Mióta a Novaerus levegőfertőtlenítő technológia a tüdőosztályon üzemel – szemben a korábbi évek trendjeivel –, nem törtek ki járványok és a levegő-minőség javulás egyértelműen érzékelhető; a kellemetlen, bántó szagok mostanra gyakorlatilag megszűntek.

novaerus korház

Dr. Zöllei Magdolna, Osztályvezető Főorvos, Szegedi Tudományegyetem, I. sz. Belgyógyászati Klinika

A készülékek működése egyértelműen javította a levegő minőségét, a korábban érezhető kellemetlen szagok jelentősen csökkentek, illetve megszűntek. A készülékek zajhatása nem jelentős, a betegek nyugalmát nem zavarja.

novaerus tv

TV2 Tények riport, 2016. április 13.


“Fillérekből biztonság a kórházakban: Napi 300 Ft-ból megmenthető lenne sok beteg élete”
Helyszíni riport és szakértői vélemény az Uzsoki Utcai Kórházból.


Bay Oaks Gondozóotthon (Florida, USA)

“Ez tényleg csúcstechnológia. Egyetlenegy gondozottnak sem kellett orvoshoz fordulnia az idén (2013) légúti megbetegedés miatt; gondozottjaink és személyzetünk sosem volt még ennyire egészséges.“ 

Kathryn Kassner, igazgató


A Novaerus plazmatechnológiás levegőfertőtlenítőket széles körben használják az egészségügyi ellátás teljes spektrumában, irodákban vagy akár az élelmiszeripar területén, itthon és külföldön is egyaránt.

Google Analytics

Google Analytics is a service used on our website that tracks, reports traffic and measures how users interact with our website content in order for us to improve it and provide better services.